Oticon slušni aparati

Osnovne informacije o Oticon-u

Oticon je jedan od pionira u industriji slušnih aparata, sa preko 100 godina iskustva u pružanju rešenja za oštećenje sluha. Sa sedištem u Danskoj, Oticon je deo William Demant Holdinga, globalne kompanije koja se fokusira na inovativna slušna rešenja. Osnovan 1904. godine od strane Hansa Demanta, Oticon je vođen misijom da pomogne osobama sa oštećenjem sluha da žive punim životom.

Neki od najnovijih proizvoda koje je Oticon predstavio tržištu uključuju Oticon More, revolucionarni slušni aparat koji koristi duboko učenje i veštačku inteligenciju kako bi pružio korisnicima bogatije slušno iskustvo.

Različiti modeli Oticon slušnih aparata

Tehnološke mogućnosti

Oticon je poznat po svojoj posvećenosti istraživanju i razvoju, te stalnom uvođenju inovacija koje poboljšavaju kvalitet života korisnika. Evo nekoliko ključnih tehnoloških karakteristika koje Oticon nudi:

BrainHearing™ tehnologija: Ova tehnologija je dizajnirana da podrži mozak u procesu slušanja, smanjujući kognitivni napor i omogućavajući korisnicima da bolje razumeju govor i zvuke okoline.

OpenSound Navigator™: Omogućava korisnicima da uživaju u balansiranom i prirodnom zvuku, filtrirajući buku i istovremeno pružajući jasnoću govora.

Direktna povezivost: Većina Oticonovih slušnih aparata može se direktno povezati s pametnim telefonima i drugim uređajima, pružajući korisnicima kristalno čist zvuk za muziku, pozive i druge medijske sadržaje.

Oticon ON aplikacija: Ova aplikacija omogućava korisnicima da prilagode postavke svojih aparata, prate svoje zdravstvene podatke i čak koriste geolokaciju za pronalaženje izgubljenih aparata.

Ove tehnološke mogućnosti samo su vrh ledenog brega kada je reč o onome što ReSound nudi. Kroz stalne inovacije i posvećenost korisničkom iskustvu, ReSound nastavlja da postavlja standarde u industriji.

Prednosti i mane

Komparativna tabela koja poredi dobre i loše strane Oticon slušnih aparata.
Komparativna tabela koja poredi dobre i loše strane Oticon slušnih aparata.

Naša ocena za Resound slušne aparate je: 4,4

Ukoliko želite da besplatno testirate najjaprednije slušne aparate, testirate sluh ili zakažete informativni razgovor sa stručnjakom, popunite kontakt formu koja se nalazi ispod.

Zakažite besplatan termin

Možete nas naći u gradovima:

SUBOTICA – NOVI SAD – BEOGRAD – NOVI BEOGRAD – ZEMUN – PANČEVO ŠABAC KRAGUJEVAC – JAGODINA – KRUŠEVAC – ČAČAK – NOVI PAZAR – NIŠ – VRANJE