Simens/Signia slušni aparati

Osnovne informacije o
Siemens/Signia aparatima

Siemens, sada poznat kao Signia, je jedan od vodećih brendova u svetu slušnih aparata s tradicijom koja seže više od jednog veka. Iako je Siemens bio poznat kao pionir u ovoj industriji, Signia je postala njihova specijalizovana marka za inovativna slušna rešenja. Sa sedištem u Nemačkoj, Signia je deo Sivantos Grupe, koja je nastala kao nezavisna kompanija nakon što se odvojila od Siemens AG 2015. godine.

Jedan od najnovijih proizvoda koje je Signia predstavio tržištu je Signia Xperience, slušni aparat koji koristi dinamičke senzore kako bi pružio korisnicima personalizovano i prirodno slušno iskustvo.

Različiti modeli Signia slušnih aparata

Tehnološke mogućnosti

Signia je poznata po svojoj predanosti pružanju naprednih tehnoloških rešenja koja odgovaraju potrebama korisnika. Evo nekoliko ključnih tehnoloških karakteristika koje Signia nudi:

Own Voice Processing (OVP™): Ova tehnologija omogućava korisnicima da čuju svoj glas prirodnim tonom, bez osećaja “zatvorenosti” ili distorzije.

Acoustic-Motion Sensors: Ovi senzori detektuju pokrete korisnika i prilagođavaju zvuk u realnom vremenu, pružajući jasnoću čak i u dinamičnim okruženjima

Direktna povezivost: Većina Signia slušnih aparata može se direktno povezati s pametnim telefonima, televizorima i drugim uređajima, pružajući korisnicima kristalno čist zvuk.

Signia App: Ova aplikacija omogućava korisnicima da prilagode postavke svojih aparata, prate svoje zdravstvene podatke i čak koriste geolokaciju za pronalaženje izgubljenih aparata.

Prednosti i mane

Komparativna tabela koja poredi dobre i loše strane Simens/Signia slušnih aparata.
Komparativna tabela koja poredi dobre i loše strane Simens/Signia slušnih

Naša ocena za Signia slušne aparate je: 4,6

Ukoliko želite da besplatno testirate najjaprednije slušne aparate, testirate sluh ili zakažete informativni razgovor sa stručnjakom, popunite kontakt formu koja se nalazi ispod.

Zakažite besplatan termin

Možete nas naći u gradovima:

SUBOTICA – NOVI SAD – BEOGRAD – NOVI BEOGRAD – ZEMUN – PANČEVO ŠABAC KRAGUJEVAC – JAGODINA – KRUŠEVAC – ČAČAK – NOVI PAZAR – NIŠ – VRANJE